Het concept
16950-vhv--nieuwe-kade-arnhem--standpunt-42--300-dpi-1450700989.jpg

Wonen van wieg tot rollator
De mooie, betaalbare UP-woningen die KuiperArnhem en De Vree & Sliepen bouwen zijn geschikt voor iedereen: starters, alleenstaanden, gezinnen, doorstromers, senioren. Wie wil kan er zijn hele leven blijven wonen. Van wieg tot rollator. Een fijn idee. Bijvoorbeeld voor mensen die geboren en getogen zijn in een bepaalde wijk of dorp en er voor geen goud meer weggaan. Ook niet als de gezondheid gebreken gaat vertonen. Daarbij scheelt het verloop, zo’n levensloopbestendige woning.

Flexibiliteit
De hoge mate van flexibiliteit in bijvoorbeeld indeling, aantal woonlagen, hoogte, diepte en zelfs beukmaat zorgt ervoor dat de UP-woning geschikt is voor elke doelgroep en leeftijd. We hoeven u niet te vertellen dat factoren als een laag verloop, vertrouwde buren en variatie in leeftijdsopbouw goed zijn voor de sociale cohesie, de veiligheid en de reputatie van een straat of wijk. Maar we noemen het toch. Zodat u zich ten volle bewust bent van de vele voordelen van de UP-woning. Voor uw huurders. En voor u als woningcorporatie, of voor wie als particulier of in CPO wil gaan verhuren of kopen.

U bepaalt
Wie als woningcorporatie, als particulier of in CPO wil gaan verhuren of kopen, gaat op zoek naar goede, duurzame, comfortabele en betaalbare huizen. Kwaliteitswoningen, gebouwd met de beste materialen. Ontworpen vanuit de gedachte: hoe zou ik zelf willen wonen? U bent dus in feite de referentie voor de woningen die we gaan bouwen. Want u bepaalt.

Vele variaties
De Up-woning biedt een welhaast oneindig aantal variaties waarmee u uw woningen onderscheidend maakt. U zegt het maar. De opties zijn vrijwel grenzeloos. Natuurlijk hebt u te maken met zaken als TCO versus investering. Maar wij durven de kosten-batenanalyse aan.

​Het concept

Betaalbaar
De Up-woning is dankzij het uitgekiende, slimme concept heel betaalbaar. Wat betreft de opties: KuiperArnhem en De Vree & Sliepen weten met hoogwaardige producten een complete, kwalitatief goede en aantrekkelijke woning te bouwen voor een beperkt hogere investering. Een investering die zichzelf binnen afzienbare tijd vaak ruimschoots terugverdient in onderhoud en levensduur.

Unieke optie: woonhuislift
Uniek is de optie om een Up-woning al bij de bouw voor te bereiden op de installatie van een woonhuislift. Zodra de omstandigheden erom vragen is zo’n lift tegen relatief lage kosten eenvoudig en snel te plaatsen. Tot zolang is het een kast, of gewoon woonruimte. De lift vereist minimale ruimte en kan desgewenst ook weer gemakkelijk en netjes worden verwijderd.

Onzichtbaar
De Up-woning wordt praktisch onzichtbaar voorbereid op de lift. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat er op die plaats geen installatietechniek wordt verwerkt in vloer en plafond. Natuurlijk kan de Up-woning ook al meteen met woonhuislift worden opgeleverd.

Toegankelijk
De (mogelijkheid van een ) woonhuislift maakt de woning toegankelijk voor iedereen. Een aantrekkelijke optie in een tijd waarin goed en verantwoord wonen voor ouderen of mensen met een fysieke beperking helaas geen vanzelfsprekendheid meer is.

16950-vhv--nieuwe-kade-arnhem--standpunt-2--300-dpi-1450700882.jpg